våre smaker

Teaterets smaksfilosofi

Vi søker etter tydelige smaker. Grønnsakene er vårt utgangspunkt. Sunne, friske og deilige grønnsaker. Dyrket frem av fantastisk flinke bønder. Kombinert med havets delikatesser krydderier og urter. Vi elsker smaker, bare elsker det. Lokale varer med innslag av krydder fra andre himmelstrøk. På menyen vår finner du mat for alle uansett behov.  Menyen har  et stort innslag av grønnsaker og rike retter også for veganere.


Hjemmebakt

Vi baker våre produkter selv!

Våre Focaccia brød er bakt av Teaterets kokker. Vi lager de helt fra bunnen. Baker sandwicher hver dag som smøres ferske til lunsj. Alle våre kaker er hjemmelagde - du finner de i disken ved baren, smaksrike, fyldige og en munnfull i seg selv. På dessertmenyen varierer vi også med hjemmebakte kaker gjerne fulgt av is eller fruktige toppinger.

Innkjøp av råvarer

Smaken i maten er med helt fra det første vi putter i gryta.
Derfor er vi svært bevisste på kvaliteten på alle råvarene vi kjøper.  Vi velger våre leverandører med omhu. Fiskehandler, som Reinhartsen med lang erfaring og mye kunnskap om behandling av sjømat, er en viktig samarbeidspartner for vårt kjøkken. Det samme er leverandører av grønnsaker, frukt og selvsagt slakteren. Vår oppgave er å respektere å ta godt vare på råvarene på kjøkkenet.

Vi elsker smaken fra hjemlige grønnsaker kombinert med urter og krydder fra andre himmelstrøk, det er da det blir magisk.

Vår egen Kaffeblend

Vi vil lansere vår egen kaffe i løpet av våren 19.

Vi har arbeidet med oppskriften på vår egen kaffeblend, Teaterets signaturkaffe. En kaffe baseert på utvalgte bønner, riktig brending og godt foredlet. På sikt vil du også kunne kjøpe med deg kaffe fra Teatert, nymalt og tilpasset ditt behov.

Drinkmix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bordbestilling

Telefon 38 79 58 08

Restaurantsjef Trine Svensen
trine@teateret.no
Barsjef Didrik Aastveit
didrik@teateret.no

For arrangement eller bordbestilling :


post@teateret.no
åpningstider Teateret
Mandag - Torsdag 11:00 - 00:00
Fredag - lørdag 11:00 - 02:00
Søndag 11:00-18:00

Telefon 38 79 58 08

Org nr. 920745709