Teateret restaurant og kafe

Teateret restaurant og kafe

Teateret fokuserer på rene gode råvarer fra sunn jord. Grønnsaker som gir sterke smaksopplevelser har fått sentral plass i alle våre retter. På menyen finner du mat for alle uansett behov.  Lekre retter fra hav til hei kombinert med krydder og planter fra andre himmelstrøk. Menyen har  et stort innslag av grønnsaker og rike retter også for veganere.

Full meny serveres alle hverdager dager mellom kl 16:00-22:00. Søndager fra klokken 12:00-18:00.
Bordbestilling

Deilig suppe
til Lunsj

Lunsj

Dagens suppe
Deilig suppe til lunsj alle hverdager . Serveres med vår egen surdeigsfoccacia.

78.-

Allergener:
Avhengig av suppe type
Serveres alle hverdager
Ferske Focaccia Sandwich
Et utvalg av ferdig smurte sandwicher med variert pålegg.

pris i disken

Allergener:
Avhenger av type Focaccia
Spør servitøren
Kanelknute og Kaker
Fra kl 11 serveres nybakte kanelknuter og hjemmebakte kaker. Deilige til kaffen.

pris i disken

Allergener:
Avhenger av type bakverk
Spør servitøren

Middag

Gresskarsuppe
Vegansk suppe laget på bottleneckgresskar. Toppet med bakte rotgrønnsaker og ristede kikerter
(m/kylling 135/165,-)

Liten 115.- / Stor 145.-

Allergener:
hvete, rug (foccacia) , soya, sennep (aiole)
Grillet kyllingsandwich
Marinert kyllingfilet servert i vår surdeigsfocaccia med bacon, karri-majones, mangochutney, syltet agurk og løkringer.
Bakte småpoteter

195.-

Allergener:
Hvete, rug, egg, sennep
Parma/chevre
vellagret coppaskinke fra Tind
toppet med bakt rødbete, chevre,
grønt og sprøtt

145.-

Allergener:
hvete, rug, melk
Poké - Hawaii inspirert salat
Velg mellom råmarinert laks, grillet biff eller vegansk poké (Vegan - 20 kr.-)

195.-

Allergener:
Sesam, fisk, peanøtter, soya, sesam
Biffsteak sandwich
Grillet entrecôte servert i vår surdeigsfocaccia, med aioli, salat, baconjam, konfiterte tomater, syltet agurk

195.-

Allergener:
Hvete, rug, egg, sennep
Vinteresalat
Grønnkål, rødkål, salte mandler , granatepleavocado, tranebær, bringebær og  appelsinvinagrette.

175.-

Allergener:
mandler, hvete, rug
.
Langtidsbraisert lammeskank
Servert med pastinakpure, rottgrønnsaker og sauce demi glace

295.-

Allergener: selleri, melk
Andelårconfit
andelår confitert med rosmarin og hvitløkservert med bakte rotgrønnsaker, pastniakkpure og kryddersjy

295.-

Allergener:
selleri, melk
Grillet Entrecote
Servert med urtestekte grønnsaker, peppersaus
baconjam og løkringer.


295.-

Allergener:
hvete
Skinnstekt kveite
servert med sautert savoykål, konfiterte cherrytomater og
kyllinglace med grov sennep

325.-

Allergener:
fisk, sennep, melk
Sopp/risotto-biff
Veganbiff servert med grønnkålsalat,
og steinsoppsjy

275,-

Allergener:
selleri

Alle hovedretter serveres med bakte småpoteter

Dessert

Karamell pannacotta
Servert med nøttekonfektkake, marinerte multer og multesorbet

125.-

Allergener:
melk,hasselnøtt, egg.l
Eplecrumble
Servert med vaniljeis

125.-

Allergener:
hvete, havre,bygg, mandel,hasselnøtt,  egg, melk,
Gateau Marcel
Servert med bringebærsorbet og friske bær

125.-

Allergener:
Egg og Laktosefrismør

Kunstverk fra kjøkkenet:

Vår chef

Pawel er kjøkkensjefen på Teateret. Før han begynte på vårt nye a la carte kjøkken jobbet han flere år i Brighton, England. Han fokuserer på lokale gode råvarer og basis er ofte grønnsaker med sterke farger og smaker. Han er med på å gi Teateret den unike bredden og variasjonen i menyen. Sammen med resten av kjøkkenteamet tryller han frem lune bakervarer på formiddagen og smakfulle varmretter på kvelden. Vårt kjøkken har selvfølgelig naturlig lagt inn flere veganretter i menyen.
Bordbestilling

Telefon 38 79 58 08

Restaurantsjef Trine Svensen
trine@teateret.no
Barsjef Didrik Aastveit
didrik@teateret.no

For arrangement eller bordbestilling :


post@teateret.no
åpningstider Teateret
Mandag - Torsdag 11:00 - 00:00
Fredag - lørdag 11:00 - 02:00
Søndag 11:00-18:00

Telefon 38 79 58 08

Org nr. 920745709