Teateret restaurant og kafe

Teateret restaurant og kafe

Teateret fokuserer på rene gode råvarer fra sunn jord. Grønnsaker som gir sterke smaksopplevelser har fått sentral plass i alle våre retter. På menyen finner du mat for alle uansett behov.  Lekre retter fra hav til hei kombinert med krydder og planter fra andre himmelstrøk. Menyen har  et stort innslag av grønnsaker og rike retter også for veganere.

Full meny serveres alle hverdager dager mellom kl 16:00 og 22:00. Søndager fra klokken 12:00-18:00.
Bordbestilling

Deilig suppe
til Lunsj

Lunsj

Dagens suppe
Deilig suppe til lunsj alle hverdager . Serveres med vår egen surdeigsfoccacia.

78.-

Allergener:
Avhengig av suppe type
Serveres alle hverdager
Ferske Focaccia Sandwich
Et utvalg av ferdig smurte sandwicher med variert pålegg.

pris i disken

Allergener:
Avhenger av type Focaccia
Spør servitøren
Kanelknute og Kaker
Fra kl 11 serveres nybakte kanelknuter og hjemmebakte kaker. Deilige til kaffen.

pris i disken

Allergener:
Avhenger av type bakverk
Spør servitøren

Middag

Grillet paprikasuppe
Vegansk suppe med grillet parika og chipotle
Serveres med surdeigsfocaccia og zatziki
(m/kylling 135/165)

115.- / 145.-

Allergener:
Hvete, rug, soya
Grillet kyllingsandwich
Marinert kyllingfilet servert i vår surdeigsfocaccia med bacon, karri-majones, mangochutney, syltet agurk og løkringer

195.-

Allergener:
Hvete, egg, sennep
Bruschetta
Den italienske klassiker av vår grillet
Surdeigsfoccacia, toppet med pesto,
cherrytomat og coppaskinke

135.-

Allergener:
Hvete, rug, melk, pinjekjerner
Poké - Hawaii inspirert salat
Velg mellom råmarinert laks, grillet biff eller vegansk poké (Vegan - 30 kr.-)

175.-

Allergener:
Sesam, fisk, peanøtter, soya
Biffsteak sandwich
Grillet entrecôte servert i vår surdeigsfocaccia, med aioli, salat, baconjam, konfiterte tomater, syltet agurk

195.-

Allergener:
Hvete, egg, melk, sennep
Grillet Entrecote
Servert med urtestekte grønnsaker, peppersaus
Baconjam, løkringer og bakte amandinepotet



275.-

Allergener:
Gluten
.
Grillet laksefilet
Servert med ratatouille, grønne asparges
parmesancreme og amandinepotet


275.-

Allergener:
Fisk, fløte
Kikert biff.
Servert med ratatouille, grillede asparges
og tzatziki


175.-

Allergener:
Gluten, soya
Quinoasalat
avocado, gresskarkjerner, kokosflak, granateple, mango, tomat, lime og olivenoje
Med laks (rå) + kr 20.-

165.-

Allergener:
Fisk
Spareribs
Røkt i vår egen smoker, servert med Tomat- og mozzerellasalat, maiskolbe bakte småpotet aioli og barbecue sauce

275.-

Allergener:
sennep, egg


Dessert

Dagens dessert
Hør med din servitør

95.-

Allergener:
Sjokoladefondant
Med vaniljeis og karamelliserte pistasjnøtter

95.-

Allergener:
Hvete, egg, melk, hasselnøtter
Teaterets hjemmelagede trøfler
Tre herlige og søte fristelser

75.-

Allergener:
Melk, hasselnøtter

Kunstverk fra kjøkkenet:

Vår chef

Pawel er kjøkkensjefen på Teateret. Før han begynte på vårt nye a la carte kjøkken jobbet han flere år i Brighton, England. Han fokuserer på lokale gode råvarer og basis er ofte grønnsaker med sterke farger og smaker. Han er med på å gi Teateret den unike bredden og variasjonen i menyen. Sammen med resten av kjøkkenteamet tryller han frem lune bakervarer på formiddagen og smakfulle varmretter på kvelden. Vårt kjøkken har selvfølgelig naturlig lagt inn flere veganretter i menyen.
Bordbestilling

Telefon 38 79 58 08

Restaurantsjef Trine Svensen
trine@teateret.no
Barsjef Didrik Aastveit
didrik@teateret.no

For arrangement eller bordbestilling :


post@teateret.no
åpningstider Teateret
Mandag - Torsdag 11:00 - 00:00
Fredag - lørdag 11:00 - 02:00
Søndag 11:00-18:00

Telefon 38 79 58 08

Org nr. 920745709