Teaterets restaurant meny

Vi på Teateret fokuserer på rene gode råvarer fra sunn jord. Grønnsaker som gir sterke smaksopplevelser har fått sentral plass i alle våre retter. På menyen finner du mat for alle uansett behov.  Lekre retter fra hav til hei kombinert med krydder og planter fra andre himmelstrøk. Menyen har  et stort innslag av grønnsaker og rike retter også for veganere. Full meny serveres alle hverdager dager mellom kl 16:00 og 22:00. Søndager fra klokken 12:00-18:00.
Hovedretter
Gulrot- & linsesuppe
Toppet med koriander og røde linser. Serveres med vår egen surdeigsfoccacia og aioli (m/kylling 135/165)


115.- / 145.-

Allergener:
Hvete, egg, sennep
Grillet kyllingsandwich
Marinert kyllingfilet servert i vår surdeigsfocacciamed karri-majo, og eple- og mangochutney


195.-

Allergener:
Hvete, egg, sennep
Kjøtt & ost
To typer charcuterie og to typer ost servert med et nydelig utvalg av marmelader, kompotter og annet godt. Med vår egen surdeigsfoccacia. Perfekt å dele eller nyte alene

198.-

Allergener:
Laktose, egg, mandler, pinjekjerner, selleri
Poké - Hawaii inspirert salat
Velg mellom råmarinert laks, grillet biff eller vegansk poké (Vegan - 30 kr.-)

175.-

Allergener:
Sesam, fisk, peanøtter, soya
Biffsteak sandwich
Grillet entrecôte servert i vår surdeigsfocaccia, med estragon-aioli, salat, baconjam, konfitertetomater, syltet agurk

195.-

Allergener:
Hvete, egg, melk, sennep
Grillet Entrecote
Servert med baconjam, søtpotet, ristede tomater, syltet rødkål og aioli


275.-

Allergener:
Hvete, egg, laktose, sennep
.
Pannestekt langefilet
Servert med chorizocassoulet og grillet foccaciacrustini




250.-

Allergener:
Fisk, hvete, laktose
Aubergine- & squash kasserolle
Grillet aubergine og squash i lag med tomatsaus. Serveres med lett salat og vår hjemmebakte surdeigsfoccacia


165.-

Allergener:
Hvete, soya
Quinoa- og avocadosalat
Ristede gresskar og solskikkekjerner, kokosflak, granateple og koriander/avokadodressing

Med laks (rå) + kr 20.-


155.-

Allergener:
Fisk, sesamolje

Spareribs

Røkt i vår egen smoker, servert med syltet rødkål,
søtpotet, salat og aioli


275.-

Allergener:
sennep, egg, hvete
Desserter
Lime-ostekake med kokos
Crumble, blåbærkompott og marengs

95.-

Allergener:
Hvete, egg, melk, mandler
Sjokoladefondant
Med vaniljeis og karamelliserte pistasjnøtter

85.-

Allergener:
Egg, melk, hasselnøtter
Våre hjemmelagede trøfler
Tre stk herlige og søte fristelser

75.-

Allergener:
Melk, hasselnøtter

Kunstverk fra kjøkkenet:

Vår chef

Pawel er kjøkkensjefen på Teateret. Før han begynte på vårt nye a la carte kjøkken jobbet han flere år i Brighton, England. Han fokuserer på lokale gode råvarer og basis er ofte grønnsaker med sterke farger og smaker. Han er med på å gi Teateret den unike bredden og variasjonen i menyen. Sammen med resten av kjøkkenteamet tryller han frem lune bakervarer på formiddagen og smakfulle varmretter på kvelden. Vårt kjøkken har selvfølgelig naturlig lagt inn flere veganretter i menyen.

Bordbestilling

Telefon 38 79 58 08

Restaurantsjef Trine Svensen
trine@teateret.no
Barsjef Didrik Aastveit
didrik@teateret.no

For arrangement eller bordbestilling :


post@teateret.no
åpningstider Teateret
Mandag - Torsdag 11:00 - 00:00
Fredag - lørdag 11:00 - 02:00
Søndag 11:00-18:00

Telefon 38 79 58 08

Org nr. 920745709