Teaterets meny

Vi på Teateret fokuserer på rene gode råvarer fra sunn jord. Grønnsaker som gir sterke smaksopplevelser har fått sentral plass i alle våre retter. På menyen finner du mat for alle uansett behov.  Lekre retter fra hav til hei kombinert med krydder og planter fra andre himmelstrøk. Menyen har  et stort innslag av grønnsaker og rike retter også for veganere. Full meny serveres alle hverdager dager mellom kl 16:00 og 22:00. Søndager fra klokken 12:00-18:00.
Hovedretter
Gulrot- & linsesuppe
Toppet med koriander og røde linser. Serveres med vår egen surdeigsfoccacia og aioli (m/kylling 125/165).


115.- / 145.-

Allergener:
Hvete, egg, sennep.
Blåskjell
Brown ale, rosmarin, hvitløk.
Serveres med vår egen surdeigsfoccacia og aioli.


125.- / 165.-

Allergener:
Hvetemel, egg, sennep.
Kjøtt & ost
To typer charcuterie og to typer ost servert med et nydelig utvalg av marmelader, kompotter og annet godt. Serveres med vår egen surdeigsfoccacia. Perfekt å dele eller nyte alene.

198.-

Allergener:
Laktose, egg, mandler, pinjekjerner, selleri.
Poké - Hawaii inspirert salat
Velg mellom råmarinert laks, grillet biff eller vegansk poké (Vegan - 30 kr.-).

175.-

Allergener:
Sesam, fisk, peanøtter, soya
Biffsteak sandwich
Grillet entrecôte servert til vår surdeigsfoccacia. Med estragon, aioli, salat, baconjam, konfiterte tomater og syltet agurk.

195.-

Allergener:
Hvete, egg, melk, sennep.
Langtidsbraisert ribbestek
Servert med pastinakkpuré, glasserte rotgrønnsaker, sauce demi-glace og amaldinepoteter.

250.-

Allergener:
Laktose, selleri.
.
Parma og Pestobakt Langefilet
Servert med smaksrik ratatuille og bakte amandinepoteter.




195.-

Allergener:
Pinjekjerner, melk, fisk.
Aubergine- & squash kasserolle
Grillet aubergine og squash i lag med tomatsaus. Serveres med lett salat og vår hjemmebakte surdeigsfoccacia.


165.-

Allergener:
Hvete, soya.
Hotpocket
Tortilla smurt med avokadohummus. Fylles med torgfriske grønnsaker stekt med garam masala, ingefær og sitrongress. Serveres med lett salat og yoghurtdressing (m/kylling + kr. 20.-).

155.-

Allergener:
Hvete, melk.
Desserter
Teaterets eplekake
Servert med vaniljeparfait.

85.-

Allergener:
Hvete, egg, laktose, mandler.
Sjokolademarquise
Servert med friske bær.

85.-

Allergener:
Egg, laktose, hasselnøtter.
Våre hjemmelagde trøfler
3 stk. herlige og søte fristelser.

75.-

Allergener:
Laktose, hasselnøtter.

Kunstverk fra kjøkkenet:

Vår chef

Pawel er kjøkkensjefen på Teateret. Før han begynte på vårt nye a la carte kjøkken jobbet han flere år i Brighton, England. Han fokuserer på lokale gode råvarer og basis er ofte grønnsaker med sterke farger og smaker. Han er med på å gi Teateret den unike bredden og variasjonen i menyen. Sammen med resten av kjøkkenteamet tryller han frem lune bakervarer på formiddagen og smakfulle varmretter på kvelden. Vårt kjøkken har selvfølgelig naturlig lagt inn flere veganretter i menyen.

Bordbestilling

Telefon 38 79 58 08

Restaurant og bar

Restaurantsjef Trine Svensen
trine@teateret.no
Barsjef Didrik Aastveit
didrik@teateret.no
åpningstider Teateret
Søndag - onsdag 11:00 - 00:00
torsdag - lørdag 11:00 - 02:00

Telefon 38 79 58 08