Julestemning i betongen.

Førjulstiden på Teateret ser en magisk tid. Lyssettingen blir varmere og maten dufter jul allerede fra 16. november. Vi har valgt en meny med råvarer som passer overgangen fra høst til vinter. Bord kan du bestille ved å ringe oss på telefon 38 79 58 08.

Du kan også sende oss en epost: post@teateret.no

Lettrøkt Laks

Teaterets lettrøkte laks servert med spinatsalat med safran

125.-

125.-

125.- pr. pers.

Parmaskinke

To typer ost, to typer chacutteri servert med et utvalg av kjøkkensjefens marmelader, kompotter og aiole samt foccaica
Parmaskinke- og bakt rødbetesalat servert med tomatvinagrett og ristede kjerner

Ost og kjøtt

Skinnstekt torskefilet

Servert med sautert grønnkål,edamebønner,  confiterte cherry tomater og estragonsmørsauce

295.-

Svineribbe servert med pastinakpure, bakte rødbeter, gulrøtter og demi glace med timian

275.-

Langtidsbraisert svineribbe

Lammecarre

Servert med grønne erter francaise og rødvinsreduksjon

295.-

Alle hovedretter serveres med småpotet og dagens grønt

Eplekake

Teaterets nybakte eplekake. Servert varm med vaniljeis og salt karamell

85.-

Multebær ostekake servert med multekompott smakt til med kanel og vanilje

Ostekake

115.-


Sjokolade marquise

85.-

Bringebær- og sjokolade marquise.
Servert med friske bær

Bilder fra vår Julemeny

åpningstider Teateret
Søndag - onsdag 11:00 - 00:00
torsdag - lørdag 11:00 - 02:00

Telefon 38 79 58 08