Jul på Teateret.

På Teateret kan du sammen med venner, kolleger, ansatte eller kunder nyte alt hva julen kan by på. Vi lager de lekreste retter i restauranten og har flere forskjellige pakker å by på for ditt arrangement.

Ta kontakt med oss slik at vi kan bidra til å gjøre årets jul litt ekstra god for din bedrift. Telefon 38 79 58 08 eller mail post@teateret.no
.
.
Julemeny i restauranten, fra 11. november

Forretter

Coppa skinke

spedesalater, chevre, bakt rødbete og
crutoner

175.-

Lettrøkt Torsk

Grebiche, wacame, granateple og
lemoncurd

175.-

Hovedretter

Sprøstekt Ribe

Servert med pastinakkpure, bakte rotgrønnsaker, timian sky og småpoteter.

325.-

Skinnstekt sterlingkveite

Sautert savoykål, konfiterte tomater, kylling glace med sennep og småpoteter.

350.-

Juleand

Andebryst og andelårkonfit servert med rot-grønnsaker, pastinakpure og kryddersjy og småpotet

350.-

Desserter

Pepperkake pannacotta

Servert med marinerte multer og multesorbet

175.-

Eplecrumble

Servert med vanilje-is

175.-

Alle priser over er inkl mva.
Bordbestilling
Anretning og Buffet for gruppe bestillinger.

Juleanretning med varm mat



Minimum 20 personer

Glasert laksefilet med friske asparges og urtedressing (F, M)
Røkt ørret med eggerøre (F,E,M)
Roastbiff med potetsalat (E, M)
Kalkun med waldorfsalat (M,E,S,V)
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål og julesaus (M, E, G )
Pinnekjøtt med kålrabistappe, kraft og poteter
Brød og smør (G,M)
Riskrem med rødsaus (M)

Pris 460,- eks MVA

Varm julemat buffet



Minimum 20 personer

Nystekt ribbe, medisterkake og medisterpølse (M,E,G)
Servert med rødkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær
Pinnekjøtt Servert med kålrotstappe, kraft og kokte poteter
Andeconfit (M) Servert med rødkål, sautert rosenkål, kokte poteter
Velg mellom:
-Hjemmelaget karamellpudding med saus og krem (E, M ),
-Riskrem med rødsaus (M),
-Sjokolademoussekake (E, M, MD)

Pris 460,- eks MVA

Teaterets store Julebuffet



Minimum 50 personer

Kald mat
Røkelaks med eggerøre
Gravet laks med sennepssaus
Chili- og hvitløksmarinerte scampi
Rakørret med rødløk, rødbete og rømme
Hel kokt laks
Krabbeskjell
Salt fårelår med kålrabi
Roastbiff, potetsalat, remulade
Sylte med sennep og rødbeter
Kalkun med waldorfsalat
Einebærstekt hjorteplomme med tyttebærsalat
Varm mat
Nystekt ribbe, medisterkaker, medisterpølse
Rødkål, julesaus, kokte poteter
Pinnekjøtt, sjy
Kålrotstappe
Dessert
Karamellpudding (E, M)
Riskrem (M)
Kransekake (E,M)
Småkaker (G,E,M,H,MD,V)

Pris 556,- eks MVA

For arrangement eller bordbestilling :


post@teateret.no
åpningstider Teateret
Mandag - Torsdag 11:00 - 00:00
Fredag - lørdag 11:00 - 02:00
Søndag 11:00-18:00

Telefon 38 79 58 08

Org nr. 920745709