Teateret alltid

Teaterets faste aktiviteter

På Teateret har vi faste aktiviteter hver uke.
Gamle Teateret, betongen ved foten av Hotel Caledonien, gir en lun storbyfølelse. Overgang til helg tar vi på alvor
og starter hver fredag kl 15:00. Ro ned med kolleger, venner eller familie. Programmet fortsetter utover kvelden i hyggelig dempet stemning.
På lørdager er det universitet på dagen og søndager har vi dedikert barna med ekte Teater.
Vi har også eget Barselskab som tilbyr smakinger, kurs og foredrag. Les mer om det nederst på siden.

Fredag på Teateret - 15:00 Afterwork

A drink and a bite

Når bartenderen gir deg noe i glasset lager kokken en liten smakebit fra kjøkkenet. Vi kaller det a drink and a bite. Hver fredag fra klokken 15 til klokken 19. God service gir en god start på helgen. Spør gjerne våre bartendere om anbefalinger. Vi har et godt utvalg av alkoholfrie alternativer.

Bordbestilling

Fredag på Teateret - 22:00 Klubb Skamløs

Teateret ønsker velkommen til vårt fredagskonseptet KLUBB SKAMLÖS.

Konseptet holder paraplyen sin over fire DJs som leverer en stram pakke for ørene og dansefoten. Du kan forvente deg LOW CLASS ENTICEMENT AV UPPER CLASS BOBLEFØRING, alt fra Atmosphere til ABBA, fra DADDY DJ til Röyksopp, fra David Bowie til Rihanna. Kollektivet består av Maja i Hagen, frkskaiaa, MORRA DI og Kitty.

Lørdagsuniversitetet på Teateret - 13:00 Universitetet i Agder

Lørdagsuniversitetet er populærvitenskapelige foredrag av forskere ved Universitetet i Agder. Aktuelle tema blir presentert og diskutert i en uformell setting. Her kan du både få en kopp kaffe og påfyll av kunnskap.

Arrangementene er gratis og åpne for alle.
Det er stor pågang. Vær tidlig ute for å få plass.

Hele programmet finner du her.

Søndag på Teateret - Barnesøndag

Hver søndag i 2019 har vi Barnesøndag på Teateret, med ulik type innhold. Forestillingene starter 13.00, men det er hyggelig for barn på Teateret både før og etter. Våre forestillinger i vinter- og vårhalvåret er følgende:

Improteater
En engasjerende og inkluderende forestilling der barna selv er med å inspirere historiene! Tre improvisatører skal finne på noe skikkelig gøy, men det er ingen som vet hva det er enda.. Selv ikke improvisatørene!

Baldrian og Musa
Baldrian og Musa trenger neppe noen nærmere presentasjon. I en mannsalder har de artige dukkene sørget for barnlig glede uansett skostørrelse, og på Teateret presenteres ulike forestillinger hver gang Baldrian og Musa er på besøk.

Sirkusprinsessa og hemmeligheten
En visuell forestilling som handler om å tørre å være seg selv og vise hvem man egentlig er. Vi snakker også om hemmeligheter og hvor fint det er å kunne fortelle hemmeligheten sin til noen..

Teaterets Barselskab - inviterte gjester

Teateret Barselskab er et samlingspunkt for de som er interessert i å lære mer om ingredienser og blandinger som skaper gode smaker. Vi inviterer til foredrag, smakinger, kurs og sesongbaserte aktiviteter.

Det er Teaterets egne fagfolk som sammen med andre vil bidra. Invitasjon til arrangementene vil kun gå til medlemmene i Teateret Barselskab. Prisen på aktiviteter avhenger av type aktivitet og innhold. Vi har alltid med alkoholfrie alternativ på våre arrangementer.

Teateret Barselskab ønsker flere medlemmer i gruppen. Ønsker du å bli med i Teateret Barselskab så kan du sende en epost til barsjef Didrik Aastveit. Følg linken under.

Jeg ønsker å vite mer om Teateret Barselskab

Telefon 38 79 58 08

Restaurantsjef Trine Svensen
trine@teateret.no
Barsjef Didrik Aastveit
didrik@teateret.no
Kongens gate 2
4610 Kristiansand
Telefon 38 79 58 08

Åpningstider Teateret
Mandag - fredag 11:00 - 00:30
Lørdag 11:00 - 00:30
Søndag 11:00 - 18:00

For arrangement eller seslskap:


post@teateret.no